ABN AMRO Halve Marathon Oostland

Home
ABN AMRO Halve Marathon Oostland
Start ABN AMRO Halve Marathon Oostland

ABN AMRO Halve Marathon Oostland

Het evenement vindt plaats in het dynamische Oostland; de regio Pijnacker,Nootdorp, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. De start is in het centrum van Pijnacker. De hoofdsponsor ABN AMRO zorgt voor een professionele aankleding van het Start/Finishgebied met kluisjes voor de lopers, Running Support-bus en vele andere attracties, Gerard Nijboer zal als ambassadeur aanwezig zijn.

Het parcours
De route gaat vanuit Pijnacker via landelijke wegen door het gezellige centrum van Berkel en Rodenrijs naar het centrum van Bergschenhoek. Voor de estafette-lopers vindt hier op ca. 10,5 km. de wissel plaats en voert de route wederom via het centrum van Berkel en Rodenrijs terug naar Pijnacker. Het is een mooie gevarieerde route met veel sfeer in de dorpskernen!

Extra faciliteiten
Naast ABN AMRO als hoofdsponsor en andere sponsoren verzorgt Asics fantastische prijzenpakketten voor de drie finalisten van elke categorie en er worden prijzen verloot op de startnummers kortom het wordt een spectaculair nieuw jaarlijks terugkerend evenement. Er is voldoende kleedruimte en fysiotherapeuten voor preventieve verzorging. Drankuitgiftepunten om de 5 km. en bij hoge temperaturen sponsposten om de 2.5 km. Alle deelnemers krijgen een verrassing.

Inschrijfgeld

De (voor-) inschrijfkosten tot en met 1 Augustus 2013 bedragen €10,-. De inschrijfkosten voor de hierop volgende periode (1 Augustus t/m 1 September 2013) bedragen €12,50. Na deze periode kunt u zich alleen nog inschrijven op de dag van de halve marathon zelf. De kosten bedragen dan €15,-. loterijen overzicht

Online inschrijven

Algemene informatie

- Datum 08-09-2013
- Start tijd 13:00
- Eind tijd 16:00
- Start locatie Pijnacker
- Eind locatie Pijnacker
- Minimumleeftijd -
- Website Website evenement

- Categoriën

HRD45DRD35H35H45