ABN AMRO Halve Marathon Oostland

Het evenement vindt plaats in het dynamische Oostland; de regio Pijnacker,Nootdorp, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. De start is in het centrum van Pijnacker. De hoofdsponsor ABN AMRO zorgt voor een professionele aankleding van het Start/Finishgebied met kluisjes voor de lopers, Running Support-bus en vele andere attracties, Gerard Nijboer zal als ambassadeur aanwezig zijn.
Het parcours
De route gaat vanuit Pijnacker via landelijke wegen door het gezellige centrum van Berkel en Rodenrijs naar het centrum van Bergschenhoek. Voor de estafette-lopers vindt hier op ca. 10,5 km. de wissel plaats en voert de route wederom via het centrum van Berkel en Rodenrijs terug naar Pijnacker. Het is een mooie gevarieerde route met veel sfeer in de dorpskernen!
Extra faciliteiten
Naast ABN AMRO als hoofdsponsor en andere sponsoren verzorgt Asics fantastische prijzenpakketten voor de drie finalisten van elke categorie en er worden prijzen verloot op de startnummers kortom het wordt een spectaculair nieuw jaarlijks terugkerend evenement. Er is voldoende kleedruimte en fysiotherapeuten voor preventieve verzorging. Drankuitgiftepunten om de 5 km. en bij hoge temperaturen sponsposten om de 2.5 km. Alle deelnemers krijgen een verrassing.