Drechtstadloop

De Drechtstedenloop is niet meer! Het evenement het voortaan Drechtstadloop. Evenals de Drechtstedenloop zal dit evenement altijd plaatst vinden op de vierde zondag in Oktober. Dit jaar dus op Zondag 27 Oktober 2013! Erg bijzonder is het feit dat de 7e Drechtstadloop op het Eiland Dordrecht zal plaatsvinden. De organisatie heeft er samen met de gemeente en Politie voor gezorgd dat er een nieuw parcours is uitgezet, prachtig toch?

Nieuw parcours
Zoals hierboven al vermeld ligt het nieuwe parcours van de 7e Drechtstadloop dit jaar op het Eiland Dordrecht. De route brengt je vanuit de historische binnenstad via Oud-Krispijn en Wielwijk naar het zuidelijkste puntje van Dordrecht. Om vervolgens via prachtige dorpse wegen terug te keren naar het Statenplein (finish)

Aflasting Drechtstedenloop 2012
Nog steeds vindt het organisatiecomité het ontzettend vervelend dat de Drechstedenloop 2012 niet door is kunnen gaan. Vandaar dat ze hopen dat de 7e Drechtstadloop halve marathon een ontzettend groot succes wordt! Bent u erbij? Wij hopen van wel!